Kush jemi ne

Te dhenat zyrtare:

Adresa e webfaqes eshte: https://www.eleganca.store

DPT Eleganca 

DPT Eleganca-2

Brigada 123

Suhareke

Kosove

butikueleganca@hotmail.com

+38344135346

Webfaqja

Gjdo e dhene ne kete faqe si foto postime grafike tekst llogo si dhe gjdo permbajtje e saj jane prone e DPT Eleganca  NDALOHET kopjimi ose imitimi i pjeserisht ose teresisht i saj gjdo veprim mund te denohet sipas ligjeve ne fuqi.

Te dhenat e juaja

Te dhenat tuaja do te perdoren vetem per veprime te mbrendshme te kompanise si per te procesuar blerjet dhe nuk do te perdoren per pale te treta.

Perdoruesit e regjistruar 

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionet e tyre personale në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit).