Historia jonë

Ne gjindemi ne qytetin e Suharekes ku momentalisht kemi dy dyqane.

Jemi perfaqesues Ekskluziv te Brendeve Sportive si Adidas, Reebok, Nike, Puma.

MOTOJA JONE
Ne jemi te perkushtuar per te sjelle modelet me te reja dhe me ekskluzivenga brendet sportive.

Pse na zgjedhi ne

Dergesa Falas

Dergesa falas per porosi mbi 25 euro mbrenda Kosoves kurse per Shqiperi dhe Maqedoni dergesa eshte 5 euro.

Pagesa te Sigurta

Se shpejti pagesa te sigurta me te gjitha kartelat Bankare.

Sherbim 12/7

Per gjdo pyetje apo sherbin ne jemi ne dispozicion nga ora 9:00 deri ne 21:00.

Ekipi ynë

Punetori/rja
1
TEL 044135346
PUNETORI/RJA
2
TEL 044135346
PUNETORI/RJA
3
TEL 044135346
PUNETORI/RJA
4
TEL 044135346