Pyetje te pergjithshme

Produkti iblere tek ne mund te nderrohet mbrenda 3 dite.

Ndrrimi kushton 2 euro mbrenda Kosoves kurse per Shqiperi dhe Maqedoni eshte 5 euro.

Produkti i blere mund te nderrphet vetem nje here.

Produkti i kthyer duhet te jete i paperdorur, me etiketa dhe paketim Origjinal.

Porosia mbrenda Kosoves mberrin 24-48 ore, kurse per Shqiperi dhe Maqedoni 3-5 dite pune.

Nese gjate dergimit te porosis eshte bere ndonje gabim nga ana jone (numri i kerkuar eshte gabuar ose produkti i porositur nuk eshte i njejete) atehere porosia do te nderrohet nga ana e jone pa asnje kosto shtese.

Per te caktuar numrin tek atletet ju mund te vendosni kemben mbi nje leter te bardhe dhe te beni matjen e kembes me cm.

Masat e kembes me numer evropian dhe cm i keni ne tabelen me poshte.

Pyetje tjera